(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Stemt u ook op De Köller?

De Köller

WORDT DE KOLLER DE BESTE CAMPING VAN HET JAAR 2021 OF DE MEEST GEWAARDEERDE HUUR-ACCOMODATIE?
Dat kan met uw stem!

Op Minicamping De Köller heeft vanaf het begin van de Corona-uitbraak en in elke volgende fase de veiligheid van onze gasten voorop gestaan. De veranderende omgangsnormen en hygiëneregels vergden enige creativiteit en flexibiliteit van onze gasten, onze medewerkers en wijzelf.

Op dit moment kunnen we wel zeggen dat we het met z’n allen gebracht hebben tot waar we nu weer zijn en ook graag willen zijn. Een rustige camping waar een ieder kan genieten van de Twentse gastvrijheid en gewoon even NIETS. Wij zijn dan ook enorm trots en blij met onze gasten en medewerkers!

Wij zouden het enorm waarderen als u via onderstaande (groene) link De Köller zou willen beoordelen op o.a. service, hygiëne, gastvrijheid en ligging. Stemmen kan tot 26 oktober. Uw stem is belangrijk voor De Koller! Alvast heel erg bedankt! UW STEM OP DE KOLLER.

Related Posts