(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme
Afrika Festival
Sprankelend muziekfestival in Hertme
Kamperen op 2 locaties tijdens het Afrika Festival

De Koller en Oude Postweg 2

Bij De Köller staat één weekend in het jaar staar in het teken van het Afrika Festival in het openluchttheater van Hertme. De altijd zo rustige minicamping De Köller is tijdens dit weekend omgetoverd tot één hele grote maxicamping en één familie-gevoel. We zijn er supertrots op dat dit kan! Huisdieren zijn dit weekend niet toegestaan (evenals in het openluchttheater). Afrika-kamperen op De Köller is al volgeboekt maar op onze 2e locatie aan de Oude Postweg 2, heel dicht bij het Afrika Festival, is nog wel plek in het weiland dus reserveer snel via de button hieronder! (RESERVEER AFRIKA-KAMPEREN AAN DE OUDE POSTWEG 2)

———————————————————————-

Afrika-kamperen aan de Oude Postweg 2

Ieder jaar is De Köller rond maart al volgeboekt met 500 gasten tijdens het Afrika festival. Wij weten dat de vraag naar overnachtings-adressen groot is. Jaarlijks stuurt De Köller dan ook vele gasten graag door naar collega’s in de wijde omgeving. Op onze vraag of het openluchttheater of buren een extra weitje open zouden willen doen hebben we regelmatig het antwoord ‘nee’ gekregen.

Om bezoekers van het Afrika Festival toch van dienst te kunnen zijn, zijn we erg blij dat De Köller DIT JAAR tijdens het Afrika Festival WEL extra kampeerplekken in een weiland aan de Oude Postweg 2 beschikbaar heeft. Deze plek is nog dichter bij het Festival! Op deze locatie is alleen plek voor tentjes en campers en alleen beschikbaar in 2019 dus reserveer snel! I.v.m. het maximum aantal gasten op beide locaties is het niet mogelijk om vanuit de Oude Postweg gebruik te maken van de faciliteiten van De Köller. Graag begrip hiervoor.

Faciliteiten:
Elektriciteit is beperkt aanwezig. • Toiletten zijn aanwezig • Stromend water om tanden te poetsen of handen te wassen is aanwezig. • Er zijn geen douches • Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats, niet tussen de kampeermiddelen. • Stilte van 23.30 uur tot 08.00 uur, bij overlast dient u het terrein te verlaten. • Houd s.v.p. rekening met de buren en de veiligheid: Trommelen, BBQ en open vuur zijn NIET toegestaan. • Geen ontbijtservice • Kamperen en parkeren op eigen risico.

Aankomst Oude Postweg 2:
– Vrijdag 5 juli: tussen 15.00 uur en 21.00 uur.
– Zaterdag 6 juli: tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Vertrek Oude Postweg 2:
– Maandag 8 juli: voor 13.00 uur. Laat uw plek schoon en tent-haring-vrij achter s.v.p.!

Camping De Koller

Afrika kamperen aan de Oude Postweg 2

 • 1 Nacht: € 15,00 p.p. per nacht.
 • 2 Nachten: € 15,00 p.p. per nacht.
 • Reserveringskosten: € 7,50 per reservering.
 • Auto parkeren kost € 1,75 per dag.
 • Wij verzoeken u binnen 14 dagen na reservering het volledige bedrag over te maken. Dan is uw reservering definitief.
RESERVEER Afrika-Kamperen aan de Oude Postweg 2
Afrika-kamperen op De Köller [VOLGEBOEKT]

Wij zijn blij u allen (weer) te mogen begroeten. Om alles goed te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Overnachten kan, maar voor minimaal 2 nachten in de wei, minimaal 5 nachten op de reguliere camping. De Köller heeft dit jaar zeker 450 gasten op de camping en in het weiland. De gasten in het weiland kamperen alleen in tentjes en campers. Er is een extra toiletwagen op ons terrein en we hebben speciaal voor dit weekend zelf drie buiten-douches gemaakt. (Alleen voor een snelle douche!) Op zaterdag- en zondagochtend is het mogelijk deel te nemen aan ons ontbijtbuffet (tegen contante betaling).

Aankomst op De Köller:
– Vrijdag 5 juli: tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Alle tijd dus om de tent op te zetten en te genieten van de voorpret.
– Zaterdag 6 juli: de hele dag naar het festival.

Vertrek op De Köller:
– Zondag 7 juli: tot 21.00 uur. De boel opruimen en achterlaten op De Köller en dan de hele dag naar het festival.

Het Afrika-Kamperen op De Köller is al volgeboekt. Maar op onze locatie aan de Oude Postweg 2, heel dicht bij het festival, is nog wel plek! Reserveer snel via de button hieronder "RESERVEER AFRIKA-KAMPEREN AAN DE OUDE POSTWEG 2".
camping De Köller

Afrika kamperen op de Köller

 • 2 Nachten: € 15,00 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 7,50 p.p. per nacht.
 • 3 Nachten: € 14,00 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 7,00 p.p. per nacht.
 • 4 Nachten: € 13,00 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 6,50 p.p. per nacht.
 • 5 Nachten of meer: € 10,50 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 5,25 p.p per nacht.
 • Reserveringskosten: € 7,50 per reservering.
 • Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Auto parkeren kost € 1,75 per dag (vr. t/m ma. max. 3 dagen).
 • Deze prijzen zijn incl. koffie/thee/ranja met plak eigengebakken cake bij aankomst, een snelle douche en milieukosten.
 • U mag op de dag van aankomst eerder dan 12.30 uur arriveren en op de dag van vertrek later dan 11.00 uur te vertrekken. Kosten € 00,00 want “in Twente is tijd zat!”
 • Wij verzoeken u binnen 14 dagen na reservering het volledige bedrag over te maken. Dan is uw reservering definitief.
Het Afrika-kamperen op de Köller is volgeboekt voor 2019!

AANVULLENDE INFORMATIE DE KOLLER EN OUDE POSTWEG 2

Aankomst op De Köller
Bij aankomst ontvangt u ook een bonnetje voor welkomst koffie/thee met eigengebakken cake. Deze is dus alleen te besteden op de dag van aankomst. De Köller-consumptie-kaart (t.w.v. € 15,-) is te koop bij het inchecken of in de kantine achter de bar. I.v.m. het weinige wisselgeld raden wij u aan om zo’n kaart te kopen. Deze kunt u dan gebruiken om koffie, thee, een belegde boterham, een gekookt ei, een zakje chips of een waterijsje te kopen. Het is eventueel mogelijk om de waarde van de kaart te verlagen voor de prijs die u er voor wilt betalen (Wij strepen dan het bedrag door wat u niet betaald heeft).

Annulering De Köller | Oude Postweg
Altijd jammer wanneer er geannuleerd moet worden, maar tot 14 juni 2019 is dit kosteloos. Denk s.v.p. aan een annuleringsverzekering. AANKOMST OP DE KOLLER: do. 4 juli tot 21.00 uur • vr. 5 juli tot 21.00 uur • zat. 6 juli tot 14.00 uur. Vertrek op zondag mag ná het festival, uw spullen kunt u achterlaten op De Köller.

Algemeen De Köller
Bijboeken t/m zondag kan tot een maximum van 200 gasten op de zondagavond. In het kampeerweiland is alleen plaats voor tentjes en campers, er is géén elektriciteit. U kunt gebruik maken van koelkast en vriezer op de camping. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats, niet tussen de kampeermiddelen. Stilte van 23.30 uur tot 08.00 uur, bij overlast dient u de camping te verlaten. Trommelen mag alleen in overleg met de Familie Lucas. BBQ en open vuur zijn niet toegestaan. Kamperen en parkeren op eigen risico.

Polsbandje op de Koller | Oude Postweg
Bij aankomst op De Koller ontvangt u een gekleurd kaartje met uw reserveringsnummer voor aan kampeermiddel en auto. Ook krijgt u een gekleurd bandje om uw pols. Deze zullen voor de Oude Postweg anders van kleur zijn. Komt u op De Köller al aan vóór vrijdag of blijft u langer dan maandag, dan krijgt u er van ons een eigengemaakt vriendenbandje bij, leuk toch! Lever voor vertrek de gekleurde kaartjes en het polsbandje in, dan weten wij dat u volgend jaar terug wilt komen. Natuurlijk wel even aanvragen. (De aanvraag moet tussen 1 januari en 1 april 2020 volledig bij ons binnen zijn)

Ontbijtservice op De Koller
Op zaterdag- en zondagochtend van 8.00 uur tot 10.00 uur is er in de kantine een ontbijtservice. Tegen betaling is het mogelijk daar gebruik van te maken. Op maandagochtend vanaf 8.00 uur is er een ontbijt. Wij vragen een vrije gift voor een goed doel. Het goede doel voor 2019 is DUO-FIETS Hertme en de reparatie en het onderhoud daarvan. Er is ontbijt zolang de voorraad strekt. Ranja voor de kids is het hele weekend voor niets! De kantine is geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Huisregels De Koller | Oude Postweg
Elk jaar is deze regel overbodig en dat houden we graag zo. Tentharingen zelf meenemen, dit i.v.m. de grasmaaier en de koeien die dinsdags weer in de weide lopen. Wij scheiden het afval k(l)eurig, u helpt ons daarbij toch? Grof vuil, oude tuinstoelen, parasols, tentdoek etc. zelf weer meenemen s.v.p. Ontevreden? Zeg het ons. Tevreden, zeg het voort! Laat een bericht achter op Zoover of ANWB, dit kan door het logo van Zoover en/of ANWB aan te klikken. Uit alle inzendingen verloten wij in 2019 een gratis weekend inclusief 1x broodjesservice.

Check in! Vind ons leuk op Facebook en volg ons op Twitter. Heeft u er wel eens aan gedacht “gewoon eens een keer” te komen kamperen in Hertme? Reserveer Afrika-kamperen tijdig voor 2020, in ieder geval ruim vóór 1 april 2020!