(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme
Afrika Festival
Sprankelend muziekfestival in Hertme

25 mei 2020

Beste Afrika-Kampeerders,

Hier een berichtje uit Hertme van De Köller. Ten eerste willen wij jullie zeggen dat we jullie begin juli heel erg gaan missen. Ieder jaar is het een soort van familie-reünie, maar dit jaar moeten we het voor ieders veiligheid overslaan!

Jullie reservering van juli 2020 is omgeboekt naar juli 2021, maar wat zouden wij jullie graag deze zomer wat meer willen laten zien van onze omgeving! Weten jullie eigenlijk wel hoe mooi het hier is, ook zonder het festival? We zijn allemaal wel een beetje creatief en we moeten allemaal een beetje schuiven. De Köller sluit dit jaar niet op 18 september maar bij minimaal 6 bezette plaatsen zijn we zelfs tot 31 oktober geopend. Rust en ruimte, midden in Twente. Hebben jullie daar wel eens aan gedacht. Het werkt! Ook buiten het Afrika-festival zijn jullie van harte welkom!

Jullie reservering van 2020 is 1 jaar geldig, helaas geven wij geen geld terug. Geldig tijdens het Afrika-festival-weekend van 2021. (Deze bevestiging is in maart gemaild op hetzelfde mail-adres, maar deze sturen wij t.z.t. opnieuw.) Of wij geven jullie extra 20% korting als jullie op een ander moment, een week komen kamperen.
Of wij geven jullie extra 20% korting als jullie in een appartement willen verblijven. Is het voor jou onmogelijk te komen dan doet De Köller de bijdrage in het spaarpotje voor het onderhoud en reparatie van Duo-Fiets Hertme!

Voor nu wensen wij iedereen een hele goede gezondheid en vooral ook gezond blijven. En hoe pittig het ook is, we moeten dit jaar even zonder elkaar…!

Heel veel groeten Michel en Anne-Marie Lucas en het hele Köller-team

——————————————————————

Kamperen tijdens het Afrika Festival

De Koller

Helaas moeten wij u mededelen dat dit jaar het Afrika Festival i.v.m. het Corona Virus niet door kan gaan. Daarom hebben we alle boekingen verzet naar 2021! Heeft u gereserveerd op De Koller tijdens het Afrika Festival in Hertme en vragen over uw boeking of betaling? Wij verzetten alle boekingen naar 2021. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Uiteraard ontmoeten wij u, in goede gezondheid, liever eerder op De Köller!

Bij De Köller staat één weekend in het jaar staar in het teken van het Afrika Festival in het openluchttheater van Hertme. De altijd zo rustige minicamping De Köller is tijdens dit weekend omgetoverd tot één hele grote maxicamping en één familie-gevoel. We zijn er supertrots op dat dit kan! Huisdieren zijn dit weekend niet toegestaan (evenals in het openluchttheater).

Wij zijn blij u allen (weer) te mogen begroeten. Om alles goed te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Overnachten kan, maar voor minimaal 3 nachten in de wei en een week op de reguliere camping. De Köller heeft dit jaar zeker 450 gasten op de camping en in het weiland. De gasten in het weiland kamperen alleen in tentjes en campers. Er is een extra toiletwagen op ons terrein en we hebben speciaal voor dit weekend zelf drie buiten-douches gemaakt. (Alleen voor een snelle douche!) Op zaterdag- en zondagochtend is het mogelijk deel te nemen aan ons ontbijtbuffet (tegen contante betaling).

Voorgaande jaren was het mogelijk om voor het weiland minder dan drie nachten te boeken, maar vanaf 2020 hanteert De Köller minimaal 3 nachten. Vrijdag tot en met maandag. Het is namelijk, net als voorgaande jaren, nog steeds mogelijk, op de vrijdag vroeger dan 13.00 uur te arriveren en op de zondag later dan 12.00 uur uit te checken. Op de zondag is het zelfs mogelijk tot 21.00 uur uit te checken. Vele gasten boekten vroeger tot en met maandag bij en juist omdat de vraag best groot is en wij iedereen rustig de tijd gunnen om uit te checken, is het minimum aantal nachten in de wei drie. Reserveer op tijd, want het gaat hard!

Aankomst op De Köller:
– Vrijdag 3 juli: tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Alle tijd dus om de tent op te zetten en te genieten van de voorpret.
– Zaterdag 4 juli: de hele dag naar het festival.

Vertrek op De Köller:
– Zondag 5 juli: tot 21.00 uur. De boel opruimen en achterlaten op De Köller en dan de hele dag naar het festival.

camping De Köller

Afrika kamperen op de Köller

  • 3 Nachten: € 15,50 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 8,25 p.p. per nacht.
  • 4 Nachten: € 14,50 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 7,25 p.p. per nacht.
  • 5 Nachten of meer: € 12,50 p.p. per nacht | 0 t/m 13 jaar € 6,25 p.p per nacht.
  • Reserveringskosten: € 7,50 per reservering.
  • Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Auto parkeren kost € 1,75 per dag (vr. t/m ma. max. 3 dagen).
  • Deze prijzen zijn incl. koffie/thee/ranja met plak eigengebakken cake bij aankomst, een snelle douche en milieukosten.
  • U mag op de dag van aankomst eerder dan 12.30 uur arriveren en op de dag van vertrek later dan 11.00 uur te vertrekken. Kosten € 00,00 want “in Twente is tijd zat!”
  • Wij verzoeken u binnen 14 dagen na reservering het volledige bedrag over te maken. Dan is uw reservering definitief.
RESERVEER

AANVULLENDE INFORMATIE DE KOLLER

Aankomst
Bij aankomst op De Koller ontvangt u ook een bonnetje voor welkomst koffie/thee met eigengebakken cake. Deze is dus alleen te besteden op de dag van aankomst. De Köller-consumptie-kaart (t.w.v. € 15,-) is te koop bij het inchecken of in de kantine achter de bar. I.v.m. het weinige wisselgeld raden wij u aan om zo’n kaart te kopen. Deze kunt u dan gebruiken om koffie, thee, een belegde boterham, een gekookt ei, een zakje chips of een waterijsje te kopen. Het is eventueel mogelijk om de waarde van de kaart te verlagen voor de prijs die u er voor wilt betalen (Wij strepen dan het bedrag door wat u niet betaald heeft).

Annulering
Altijd jammer wanneer er geannuleerd moet worden. Denk s.v.p. zelf aan uw annuleringsverzekering! AANKOMST OP DE KOLLER: do. 2 juli tot 21.00 uur • vr. 3 juli tot 21.00 uur • zat. 4 juli tot 14.00 uur. Vertrek op zondag 5 juli mag ná het festival, uw spullen kunt u achterlaten op De Köller.

Algemeen
Bijboeken t/m zondag kan tot een maximum van 200 gasten op de zondagavond. In het kampeerweiland is alleen plaats voor tentjes en campers, er is géén elektriciteit. U kunt gebruik maken van koelkast en vriezer op de camping. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats, niet tussen de kampeermiddelen. Stilte van 23.30 uur tot 08.00 uur, bij overlast dient u de camping te verlaten. Trommelen mag alleen in overleg met de Familie Lucas. BBQ en open vuur zijn niet toegestaan. Kamperen en parkeren op eigen risico.

Polsbandje
Bij aankomst op De Koller ontvangt u een gekleurd kaartje met uw reserveringsnummer voor aan kampeermiddel en auto. Ook krijgt u een gekleurd bandje om uw pols. Komt u op De Köller al aan vóór vrijdag of blijft u langer dan maandag, dan krijgt u er van ons een eigengemaakt vriendenbandje bij, leuk toch! Lever voor vertrek de gekleurde kaartjes en het polsbandje in, dan weten wij dat u volgend jaar terug wilt komen. Natuurlijk wel even aanvragen. (De aanvraag moet tussen 1 januari en 1 april 2021 volledig bij ons binnen zijn)

Ontbijtservice
Op zaterdag- en zondagochtend van 8.00 uur tot 10.00 uur is er in de kantine een ontbijtservice. Tegen betaling is het mogelijk daar gebruik van te maken. Op maandagochtend vanaf 8.00 uur is er een ontbijt. Wij vragen een vrije gift voor een goed doel. Het goede doel voor 2020 is DUO-FIETS Hertme en de reparatie en het onderhoud daarvan. Er is ontbijt zolang de voorraad strekt. Ranja voor de kids is het hele weekend voor niets! De kantine is geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Huisregels
Elk jaar is deze regel overbodig en dat houden we graag zo. Tentharingen zelf meenemen, dit i.v.m. de grasmaaier en de koeien die dinsdags weer in de weide lopen. Wij scheiden het afval k(l)eurig, u helpt ons daarbij toch? Grof vuil, oude tuinstoelen, parasols, tentdoek etc. zelf weer meenemen s.v.p. Ontevreden? Zeg het ons. Tevreden, zeg het voort! Laat een bericht achter op Zoover of ANWB, dit kan door het logo van Zoover en/of ANWB aan te klikken. Uit alle inzendingen verloten wij in 2020 een gratis weekend inclusief 1x broodjesservice.

Check in! Vind ons leuk op Facebook en volg ons op Twitter. Heeft u er wel eens aan gedacht “gewoon eens een keer” te komen kamperen in Hertme? Reserveer Afrika-kamperen tijdig voor 2020, in ieder geval ruim vóór 1 april 2020!