(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme
Afrika Festival
Sprankelend muziekfestival in Hertme

Hertme, 16 juni 2022

De laatste update’s m.b.t. Afrika Kamperen kunt u volgen in onze Camping Comfort-app en via FaceBook: De Köller

————————————–

Hertme, 5 mei 2022

Beste Afrika-kampeerders,

In 2019 was het laatste afrikafestival en er waren veel kampeerders.
In 2020 en 2021 hebben we elkaar gemist, maar gelukkig, nu in 2022 mag het weer!

De Köller heeft alleen plek voor bevestigde reserveringen!

Van 2020 stonden nog veel reserveringen die we doorgeboekt hebben naar 2022! Om drukte te spreiden en om ook van onze omgeving te kunnen genieten heeft De Köller al een tijdje geleden besloten om alleen boekingsaanvragen te bevestigen van drie overnachtingen á €54 per persoon. (Kinderen €27,- per persoon.) Met aankomst op de vrijdag of op de dagen ervoor • U kunt dan tot uiterlijk maandagochtend blijven • Op de zondag kunt u de hele dag naar het festival • U kunt de hele zondag de spullen en auto op De Köller laten staan.

Prijzen 2022:
€54,- per persoon 15 jaar en ouder
€27,- per persoon tm 14 jaar
€10,- reserveringskosten per reservering
10% milieu- en energietoeslag

Prijzen 2023: (aankomst op vrijdag)
€60,- per persoon 15 jaar en ouder
€30,- per persoon tot en met 14 jaar.
€11,- reserveringskosten per reservering
10% milieu- en energietoeslag

Over Noaberschap gesproken… De Köller is blij met de gastvrijheid van de buren!
Nog dichterbij het openluchttheater is deze keer (net als in 2019) aan de Oude Postweg 2 ook een kampeerweiland. De familie Efftink ontvangt u met open armen en u kunt er genieten van hun voorzieningen en service! U kunt de familie Efftink bereiken per mail: camping.zomer@gmail.com.

Groetjes het hele Köller-team
en Michel & Anne-Marie

camping De Köller

Afrika kamperen op de Köller

AANVULLENDE INFORMATIE DE KOLLER

Aankomst
Bij aankomst op De Koller ontvangt u ook een bonnetje voor welkomst koffie/thee met eigengebakken cake. Deze is dus alleen te besteden op de dag van aankomst. De Köller-consumptie-kaart (t.w.v. € 15,-) is te koop bij het inchecken of in de kantine achter de bar. I.v.m. het weinige wisselgeld raden wij u aan om zo’n kaart te kopen. Deze kunt u dan gebruiken om koffie, thee, een belegde boterham, een gekookt ei, een zakje chips of een waterijsje te kopen. Het is eventueel mogelijk om de waarde van de kaart te verlagen voor de prijs die u er voor wilt betalen (Wij strepen dan het bedrag door wat u niet betaald heeft).

Annulering
Altijd jammer wanneer er geannuleerd moet worden. Denk s.v.p. zelf aan uw annuleringsverzekering! AANKOMST OP DE KOLLER: do. 2 juli tot 21.00 uur • vr. 3 juli tot 21.00 uur • zat. 4 juli tot 14.00 uur. Vertrek op zondag 5 juli mag ná het festival, uw spullen kunt u achterlaten op De Köller.

Algemeen
Bijboeken t/m zondag kan tot een maximum van 200 gasten op de zondagavond. In het kampeerweiland is alleen plaats voor tentjes en campers, er is géén elektriciteit. U kunt gebruik maken van koelkast en vriezer op de camping. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats, niet tussen de kampeermiddelen. Stilte van 23.30 uur tot 08.00 uur, bij overlast dient u de camping te verlaten. Trommelen mag alleen in overleg met de Familie Lucas. BBQ en open vuur zijn niet toegestaan. Kamperen en parkeren op eigen risico.

Ontbijtservice
Op zaterdag- en zondagochtend van 8.00 uur tot 10.00 uur is er in de kantine een ontbijtservice. Tegen betaling is het mogelijk daar gebruik van te maken. Op maandagochtend vanaf 8.00 uur is er een ontbijt. Wij vragen een vrije gift voor een goed doel. Het goede doel voor 2022 is DUO-FIETS Hertme en de reparatie en het onderhoud daarvan. Er is ontbijt zolang de voorraad strekt. Ranja voor de kids is het hele weekend voor niets! De kantine is geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Huisregels
Elk jaar is deze regel overbodig en dat houden we graag zo. Tentharingen zelf meenemen, dit i.v.m. de grasmaaier en de koeien die dinsdags weer in de weide lopen. Wij scheiden het afval k(l)eurig, u helpt ons daarbij toch? Grof vuil, oude tuinstoelen, parasols, tentdoek etc. zelf weer meenemen s.v.p. Ontevreden? Zeg het ons. Tevreden, zeg het voort! Laat een bericht achter op Zoover of ANWB, dit kan door het logo van Zoover en/of ANWB aan te klikken. Uit alle inzendingen verloten wij in 2020 een gratis weekend inclusief 1x broodjesservice.

Check in! Vind ons leuk op Facebook en volg ons op Twitter. Heeft u er wel eens aan gedacht “gewoon eens een keer” te komen kamperen in Hertme? Reserveer Afrika-kamperen tijdig voor 2023, in ieder geval ruim vóór 1 april 2023!