(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme
Minicamping
Gastvrij genieten! in het Twentse groen.

Onze camping

Op onze minicamping kunt u genieten van onze Twentse gastvrijheid, de rust en ontspannen sfeer in de landelijke omgeving Weleveld! De Köller is inmiddels een begrip voor vele kampeerders. Vooral bij 50-plussers, fietsers, wandelaars en mindervaliden. Dat merken we aan de gasten die graag terugkomen, maar ook aan de nieuwe campinggasten die hier verblijven door mond-tot-mond-reclame. Aankomen op De Köller kan op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Vertrekken kan van maandag t/m zaterdag voor 11.00 uur.

De Köller heeft te bieden:
Camping met 23 ruime kampeerplaatsen, eigen privacy door beplanting
3 Verharde camperplaatsen
2 Ruime luxe ingerichte appartementen met uitzicht op de natuur
Eenvoudig, gezellig ingerichte kampeerhut
Koffie met Twentse Krentenwegge bij aankomst
6A stroom
Alléén toeristische plaatsen, dit maakt de sfeer uniek
De sanitaire voorzieningen hebben toiletpapier, zeep en handdoeken
Mindervaliden hebben een eigen douche- wasgelegenheid en toilet
Gratis warm water. Binnen afwassen (warm water en verwarming d.m.v. zonneboilers!)
Goed onderhouden terrein, gras en haag, auto’s staan op een apart parkeerveld
Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobiels
Magnetron, koelkast, vriezer, centrifuge, wasmachine (€) en droger(€) aanwezig
AED aanwezig
Gratis wifi op zowel de kampeerplaats als in onze recreatie-/slecht weer-ruimte
Op zondag broodjes bestel-service (zie onderstaand)

Broodjes-service voor zondagochtend:
Tijdens het kampeerseizoen is het mogelijk om voor de zondagochtend verse broodjes te bestellen. Kijk op de website: Bakkerij Nollen. Uw bestelling kunt u doorgeven via whats-app of sms aan Anne-Marie, o.v.v. van uw naam en plaats-nummer. Besteld u voor zaterdag 12.00 uur, dan wordt deze zondagochtend rond 8.30 uur bij u gebracht!

Twentse kado-artikelen:
Voor Twentse kado-artikelen verwijzen u graag naar onze buren van Pleisterplaats Rabo Scheele. Kijk op de website: Rabo Scheele. Ook in het Kulturhus in Borne verkopen ze leuke artikelen.

Duurzaamheid op De Köller:
De Köller heeft 72 zonnepanelen en 5 zonneboilers. Er is een laadpaal voor hybride en electrische auto’s. We hergebruiken oude bouwmaterialen voor de nieuwbouw en onze zorgappartementen (2018) zijn energie-neutraal. Afval scheiden doen we al jaren k(l)eurig!

Onze camping is aangesloten bij de ANWB en Vekabo. De Köller is de enige camping in de gemeente Borne. Borne was in 2011 het leukste dorp van Overijssel. Gratis parkeren!

Toeristenbelasting doen we niet aan: Gewoon Gastvrij! In een idyllische omgeving in het Bornse kerkdorp Hertme staat het openluchttheater met ruim 2000 zitplaatsen. Het openluchttheater heeft landelijke bekendheid door het jaarlijkse Afrikafestival. In dit weekend is minicamping de Köller omgetoverd tot maxi-camping, met wel 550 extra (tevreden!) gasten!

Maatschappelijk ondernemen:
Sociaal gezien proberen wij pubers uit de familie en uit de buurt op te vangen en/of aan een zaterdag- of vakantie-baantje te helpen. Ook steunen wij ieder seizoen een ander goed doel, meer hierover in een nieuwsbericht op deze website.

Zou u graag willen arriveren op zondag?
Dan stellen wij u teleur, onze gasten en wij genieten graag van de zondags-rust, een andere reden kunnen wij eerlijk gezegd niet bedenken. Om u een klein beetje tegemoet te komen verzoeken wij u om zaterdags tussen 13.00 en 15.00 uur aan te komen en wij geven deze dag 50% korting. En anders bent u op maandag na 12.30 uur welkom!

Vertrek op zondag:
Geen probleem, hoeft niet persé voor 11.00 uur. Neem alle tijd die u nodig heeft om in te pakken en op te ruimen of geniet nog een halve dag door iets langer te blijven. Hiervoor hanteren wij wel het halve dag-tarief á € 9,95. Afrekenen voor vertrek op zondag of maandag doen we op de zaterdag ervoor.

Bezoek:
De Köller straalt samen met de gasten graag een rustige camping uit.
Mocht u toch een keertje bezoek ontvangen dan verzoeken wij dat uw bezoek (ook gasten voor De Köller) zich vooraf te melden. Bezoek: á € 1,75 per persoon per dag.

Fietsen huren op De Köller:
Het is mogelijk om via de website van Actief Twente uw fiets te huren en deze op De Köller te laten bezorgen. Klik op de volgende link en volg eenvoudig het bestelproces: Reserveer uw fiets.

U kunt De Köller online reserveren. Dat wil niet zeggen dat dit niet telefonisch kan, maar online is vaak wel zo makkelijk! Bekijk hieronder de plattegrond van onze camping!

Campingplaatsen

In totaal zijn er 23 plekken beschikbaar. Elke plek is 100 m2 groot en afgeschermd aan achterzijde en zijkanten. De plaatsen zijn uitgerust met elektra-aansluitingen van 6A.

Meer info en foto's

Appartementen

De Köller beschikt over 2 ruime luxe ingerichte appartementen met prachtig uitzicht over het Twentse landschap. Verhuur het hele jaar door (alleen toerisme).

Meer info en foto's

Logeerkamer

Op zoek naar een eenvoudige slaapplaats voor één nacht of een paar dagen? Misschien is de logeerkamer, geschikt voor 2 personen, iets voor u! Wij maken uw bedden op!

Meer info en foto's

Trekkershut

We beschikken over 1 Trekkershut. Deze staat op het veld bij de caravanplekken. Indien u geen caravan of camper bezit is dit een ideale oplossing om toch te gaan kamperen.

Meer info en foto's

Zorg-appartementen

Regelmatig komen er gasten die zorg nodig hebben. Wij ontzorgen en regelen uw zorg, zodat de gasten genieten van hun vakantie (met zorg) op de Köller.

Meer info en foto's

Prijzen verblijven

De prijzen van onze verblijven leest u in onderstaande link. Voor de prijzen van uw verblijf tijdens het Afrikafestival zie “AFRIKAFESTIVAL”.

prijzen De Köller
Camping De Köller

Plattegrond

De plattegrond (april 2020) geeft een goede indruk van minicamping De Köller.

Camping De Koller