(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Het corona-virus en uw verblijf op De Köller.

Camping De Koller

15 juni 2020

UPDATE • De Köller mag weer volledig open!

Beste gasten,

Vanaf vandaag mogen we volledig open! Bij ons kun je dus Corona-proof kamperen. We starten dan ook langzaam weer op!
Aankomst vandaag, maandag 15 juni, vertrek maandag 29 juni. Op onze rustige camping zijn vanaf vandaag 5 plaatsen beschikbaar voor minimaal/maximaal 2 weken. (Plaats 2, 3, 7, 15 en 18) Wie reserveert één van deze plekken voor 2 weken? (geen groepen of familie-weekenden)

Bel ons om te reserveren, graag tot heel snel!

———————————————————————-
25 mei 2020

UPDATE • Meer kampeerplaatsen op De Köller vanaf juni.

Beste gasten,

Na de verplichte camping-sluiting mocht De Köller vanaf 24 april open. Vanaf dat moment was het mogelijk voor de 3 kampeerplekken ‘eigen sanitair’ te reserveren. Tot en met Pinksteren zijn er maximaal 6 plaatsen beschikbaar, elke kampeerplaats gebruikt dan zijn eigen douche en toilet. Uiteraard zorgen wij dagelijks voor meerdere keren schoonmaak.

In overleg met de gemeente (persoonlijk contact op zondag 24 mei) is het toegestaan dat onze sanitaire voorzieningen vanaf juni ‘gedeeld’ mogen worden met maximaal 12 kampeerplaatsen. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee! Als dit allemaal goed gaat zouden we vanaf 13 juni maximaal 18 plaatsen bezetting willen hebben.

Binnen heeft De Köller: 3 afwasplaatsen, 3 toiletten, een urinoir, 2 douches en een mindervalidenruimte. Wat we extra hebben dit seizoen is: 3 buitendouches en 3 buitentoiletten en 2 urinoirs. Aantal kampeerplaatsen is 24, maar van de 24 houden wij er graag een paar vrij. In verhouding dus minder gasten, meer ruimte en voorzieningen en dagelijks minstens 2x schoonmaak door De Köller.

Tot 13 juli is de camping al aardig volgeboekt. Voor daarna vragen wij of gasten minimaal 2 weken verblijven. ZOMERVAKANTIE!

Wij hopen dat u zich hier in kunt vinden!

———————————————————————-

2 mei 2020

UPDATE • Beschikbaarheid op De Koller.

Beste gasten,

Helaas zijn er op onze camping maar 6 kampeerplaatsen (van de 23) opengesteld. Wij vinden het heel erg dat wij veel gasten moeten teleurstellen. Heeft u al gekeken of u uw kampeer-periode kunt verzetten? Dan is er wellicht wel plek. I.v.m. de beperkte voorzieningen vragen wij om niet te reserveren voor minder dan een week.

Onze trekkershut blijft de komende tijd gesloten. Zodra deze wel weer beschikbaar is, is dat te vinden op onze reserverings-site.

Weet u dat wij 4 APPARTEMENTEN hebben?
Als het kamperen nu even niet kan, waarom komt u dan niet naar het Twentse platteland en kiest u voor deze keer voor een heerlijk appartement? Hieronder de beschikbaarheid van onze 4 APPARTEMENTEN. (Dit lijstje is bijgewerkt tot 2 mei 2020.) De appartementen verhuren wij voor minimaal een week. De prijzen staan op onze site en wordt ook aangegeven in ons reserveringssysteem. Opgemaakte bedden en alle linnengoed zit er bij inbegrepen (mits u uw eigen spullen meeneemt).

APPARTEMENT 1: • 15 juni t/m 7 juli • Vanaf 15 augustus t/m …
APPARTEMENT 2: • 9 mei t/m 6 juni • 13 juni t/m 1 juli • 10 juli t/m 25 juli • 15 augustus t/m …
APPARTEMENT 3: • Beschikbaar tot 1 juni • 16 juli t/m 31 juli • 22 augustus t/m …
APPARTEMENT 4: • Beschikbaar t/m 25 juli • 22 augustus t/m …

Corona-proof-kamperen?
Dat kan op De Köller! Vorige week zijn er door Camper TV opnames op onze camping gemaakt over ‘Corona-proof-kamperen’. (De link naar het filmpje ziet u onderaan dit bericht.) Met maar 3 bezette plaatsen kunnen onze gasten op De Köller in alle rust Corona-proof-kamperen!

I.p.v. 18 september 2020 gaan we de camping sluiten op 31 oktober 2020. De 6 verloren weken gaan we eraan plakken, mits we voor die gehele periode minimaal/maximaal 6 bezette plaatsen hebben. Voor het eerst een naseizoen kamperen: 6 voor 4. Belangstelling? BOEK NU! (Annuleren mag.)

De Köller op Camper TV: Corona-proof-kamperen op De Köller.

Graag tot ziens op De Köller!

———————————————————————-

28 april 2020

UPDATE • Belangrijke info m.b.t. uw verblijf op De Koller

Beste Köller-gasten,

Beperkte openstelling sanitaire voorzieningen, van 9.00 – 21.00 uur. Voor maximaal 12 Köller-gasten op maximaal 6 kampeerplaatsen. Geen bezoek/visite voor Köller-gasten. Gebruik zoveel mogelijk uw eigen voorzieningen. Schrijf en plan buiten op het whiteboard uw Sanitaire (Köller-) Stop! Laat het gebouw achter op de manier zoals u het zelf zou willen aantreffen. Kampeerders geven elkaar de 1,5 meter – ruimte. Zodra het kan en mag stelt De Köller dit schema bij. Alleen #SAMEN kunnen we er een fijne tijd van maken!

WAS DE AFWAS MAAR AF, MET HET KÖLLER-AFWAS-PLAN!
• Haal warm water en was bij voorkeur af op uw kampeerplaats.
• Maximaal 1 gast (per kampeerplaats) aan de afwas, 1 of 2.
• De mat is 1,5 meter!
• Afwasplaats 3 is in de keuken (achter de schuifdeur in de kantine, gebruik dan de andere ingang s.v.p.)
• Onze vaatdoekjes zijn voor eenmalig schoonmaakgebruik.
• Gooi ze in de gele emmer hieronder, de was doen wij.
• Laat de spoelbak achter zoals u hem zelf ook aan wilt treffen, dus oa zonder etensresten en een afgedroogde kraan.

Bedankt voor deze #samenwerking! De andere camping-gasten en wij, Familie Lucas, zijn u dankbaar!

———————————————————————-

23 april 2020

UPDATE • Beperkte openstelling.

Beste gasten,

Gemeente Borne heeft in overleg met Veiligheidsregio Twente besloten dat De Köller voor een deel van de bezoekers opengesteld mag worden. Hier zijn wij, natuurlijk heel blij mee. Met onderstaande regels hebben wij zelf enige moeite, zo willen wij eigenlijk niet open. Maar veel gasten vragen ons of ze toch mogen komen. Hier willen wij gehoor aan geven en de camping m.i.v. vrijdag 24 april openstellen. Dit heeft voor u als gast wel een aantal beperkingen tot gevolg waar wij ons echt aan moeten houden. Tot nader bericht gaan we open voor maximaal 6 bezette kampeerplaatsen, ipv alle 23. Dan heeft elke kampeerplaats (met maximaal 2 gasten) zijn eigen privé sanitaire voorzieningen.

Reserveren: alleen na telefonisch contact (06 51 26 76 46).
Betalen: online of via een betaalverzoek.
Bij aankomst op De Köller: U meldt zich telefonisch op nummer 0651267646, wij helpen u dan verder met de begeleiding naar uw plek op de camping. Er is geen kopje koffie met Twentse krentenwegge bij aankomst. Wel ontvangt u ons informatie-boekje en een uitgebreide informatie-map.
Wat vragen wij van u: U dient zelf niet ziek te zien of geen ziekte bij directe familie waarmee u in aanraking bent geweest. Wanneer u tijdens uw verblijf wel ziek wordt, meld u dit bij ons en zullen we uw vakantie moeten beëindigen ter bescherming van de overige gasten. U mag geen visite ontvangen op de camping.

Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact. Köller-medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren. De Köller heeft extra hygiëne-instructies gegeven en extra hygiëne maatregelen genomen rondom de schoonmaak. Blijf bij verkoudheidsklachten s.v.p. thuis! Naar binnen met ontsmette handen, naar buiten met gewassen handen!

Wij hebben er voor gekozen om niet alle kampeerplaatsen die we hebben open te stellen. We zullen dus ook gasten teleur moeten stellen. Dit is een overweging die we gemaakt hebben voor u en om ons zelf te beschermen.

We maken er SAMEN een fijne tijd van!

Familie Lucas

———————————————————————-

22 april 2020

UPDATE • Graag ‘promootten’ wij onze camping waar altijd ‘NIKS’ was.
Bent u op zoek naar ‘niks’, dan is dat op De Köller te vinden en vanaf binnenkort helemaal, want u moet het doen zonder onze sanitaire voorzieningen.

De Köller neemt even bedenktijd en wel om het volgende:
De voorzitter van de Veiligheidsregio #Twente, Onno van Veldhuizen, heeft besloten dat vakantieparken en campings in Twente voor een deel van de bezoekers opengesteld kunnen worden. Hiermee volgt Twente de landelijke lijn. “Het gaat dan om accommodaties die beschikken over eigen sanitaire voorzieningen, zoals toilet, douche en stromend water. Deze versoepeling gaat in per vrijdag 24 april aanstaande”, aldus Onno van Veldhuizen. Algemene faciliteiten zoals centrale douche- en toiletgebouwen, zwembaden en kantines blijven gesloten.

Onno van Veldhuizen benadrukt dat deze versoepeling kan worden doorgevoerd omdat de druk op de Twentse gezondheidszorg de afgelopen periode is afgenomen. De ruimte voor deze versoepeling ontstaat doordat de druk op de zorg afneemt. De druk op de Twentse zorg is afgenomen dankzij de inspanningen van alle Twentenaren en het goede naleven van de maatregelen. “Ik blijf benadrukken dat het belangrijk is dat we ons aan deze geldende basisregels houden. Dus blijf zoveel mogelijk thuis, was je handen regelmatig en houd 1,5 meter afstand”.

———————————————————————-

21 april 2020

UPDATE • We hadden gehoopt dat onze deur op een kiertje mocht…
Het crisisteam van de Veiligheidsregio #Twente gaat de komende dagen de landelijke maatregelen bespreken en kijken wat de mogelijke aanpassingen zullen zijn voor Twente. Waarschijnlijk horen we aanstaande donderdag meer. Onze camping blijft helaas dus nog gesloten.

———————————————————————-

6 april 2020

UPDATE • Geboekte vakantie omboeken naar één van onze appartementen?
Dat u uw geboekte kampeer-vakantie op De Köller door Corona moet annuleren begrijpen we, maar weet u dat u deze mag omboeken naar één van onze appartementen? Informeer naar de beschikbaarheid.

Aangezien De Köller dit jaar 20 jaar bestaat krijgt u met die omboeking 20% Köller-Korting!

———————————————————————-

26 maart 2020

UPDATE-1 • Op De Köller zijn we bezig met het opengaan op 17 april.

Hoe moeilijk en dubbel het ook is, maar wij gingen altijd al voor hygiëne en dat gaan we straks nog meer doen. Later meer…! (De gasten van 20 jaar geleden weten dat wij oa altijd schone doekjes bij de afwasplaatsen hebben liggen…, zo begon mijn schoonmoeder 20 jaar geleden al!)

Zoals we al eerder melden gaan we voor een maximaal aantal gasten, zodat het voor iedereen te doen is. Wij hanteren sowieso ‘maximaal 2 gasten per kampeerplaats’! Gasten worden alleen toegelaten na een reservering, dus kom asjeblieft niet op de bonnefooi. Het schoonmaken gebeurt niet 1x per dag, maar wij staan vaker per dag klaar. Geef de schoonmaakster de tijd om het goed te doen! Daarbij vragen wij onze gasten o.a. de schoonmaakdoekjes voor en na gebruik van de sanitaire voorzieningen te gebruiken. (Misschien zetten wij namen op de deuren, voor wie welke toilet of douche is en andere optie van onze kant is dat we een extra toiletwagen erbij zetten…!)

UPDATE-2 • AFRIKA FESTIVAL gaat helaas niet door, boekingen verzet naar 2021.

———————————————————————-

25 maart 2020

UPDATE • Voor het hele kampeerseizoen zou De Köller blij zijn met een halfvolle bezetting, puur omdat De Köller zijn mooie plek juist wil delen met gasten die ook voor de rust gaan!

Wat onze 4 appartementen betreft: Gisteren werden we nog gebeld door een Borns echtpaar. Zij wilden samen met hun hond voor 2 maanden ‘in quarantaine’ i.v.m. overbrugging tussen 2 huizen in. Dat zou een hele mooie oplossing kunnen zijn. Op De Köller zijn aangelijnde honden best welkom, maar niet in de accommodaties. Helaas dus.

Uiteraard is er momenteel beschikbaarheid in onze mooie appartementen. Bent u gezond en bent u het thuiszitten ‘zat’? Informeer eens naar een weekje op De Köller. Bezoek van gasten ontvangen we nu niet.
Elk jaar, begin juli, midden in ons kampeer-seizoen, ontvangen wij vele gasten door het afrika-festival. Wij hebben nog nergens gehoord of dit wel of niet doorgaat.

———————————————————————-

24 maart 2020

UPDATE • Gevolgen voor verblijf op De Koller n.a.v. de aangescherpte maatregelen m.b.t. coronavirus.

Op 23 maart heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen omtrent de aanpak van het coronavirus. Binnen deze maatregelen is het voor De Köller wel mogelijk om de camping op 17/4 te openen met verscherpte maatregelen. De appartementen zijn gewoon open, maar ook daarvoor hebben wij de nodige maatregelen genomen. De Köller ontvangt u niet met een kopje koffie en de recreatie-ruimte blijft op slot. Er zullen schoonmaakdoekjes liggen en het sanitair zal nog vaker schoongemaakt worden. (Houd het zelf ook netjes bij s.v.p.)

• • • • •

En dan komt bij ons de volgende vraag via Whatsapp binnen….

“Hoi zijn jullie dit weekend open? Wij willen graag 1 of 2 nachtjes staan om mijn moeder (84) te bezoeken door de ramen. Wij hebben een camper en alleen stroom nodig, hoeven niet in het toiletblok ofzo. We kunnen hem zelf met water hier thuis vullen. Ik weet niet wat de richtlijnen zijn voor campings, afgelopen weekend stonden we in winterswijk met 3 campers heel ver uit elkaar…”

• • • • •

Camperaars die helemaal zelfvoorzienend zijn mogen vanaf heden komen kamperen. Reserveren s.v.p. telefonisch of via de app. (Onze sanitaire voorzieningen blijven tot minstens 17/4 gesloten.) Wat het aantal van 23 kampeerplaatsen betreft: Op De Köller is echt ruimte genoeg, maar bij 15 volle plaatsen vinden we het genoeg. En nog iets: Helaas, bezoek van Köller-gasten is de komende tijd niet welkom. Nog vragen over uw boeking? Zie het allereerste bericht van 19 maart.

———————————————————————-

23 maart 2020

UPDATE • Coronavirus en uw verblijf op De Köller.

Met pijn in ons hart hebben wij vandaag de eerste gasten afgezegd. Op zijn vroegst gaat De Köller vrijdag 17 april open. Vragen over uw boeking? Zie informatie hieronder.

———————————————————————-

19 maart 2020

In overeenstemming met de maatregelen van de overheid en het RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft De Köller in Hertme de volgende maatregelen genomen:

• Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
• Köller-medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
• De Köller heeft extra hygiëne-instructies gegeven en extra hygiëne maatregelen genomen rondom de schoonmaak.
• Blijf bij verkoudheidsklachten svp thuis!

De Köller houdt de situatie omtrent het virus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. De appartementen zijn het gehele jaar geopend. De camping gaat 1 april 2020 weer open onder de reeds opgestelde gezondheidsnormen. Onze excuses voor enig ongemak.

Heeft u vragen omtrent uw boeking/betaling?
Indien de situatie het niet toelaat om te kamperen begrijpen wij dat u liever thuis blijft. Uw verblijf op De Köller mag u (indien beschikbaar) gratis verzetten naar een andere periode, maar wel voor 18 september 2020. Wilt u uw appartement annuleren? Dan mag u dit gratis verzetten (indien beschikbaar) tot 31 december 2020.

Wat betreft het afrika-festival-weekend:
Wij gaan er vanuit dat het festival doorgaat, maar houd hun site in de gaten s.v.p. Heeft u op De Köller een kampeerplek geboekt en blijft u toch liever thuis? Dan verzetten wij uw kampeer-periode graag naar een andere, gunstige periode, maar wel voor 1 juni 2021.

Neem gerust contact met ons op om uw reservering om te boeken, dan kijken we wanneer er beschikbaarheid is!

Familie Lucas

Related Posts