(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme
Onze faciliteiten
Onze luxe, uw comfort!

Receptie

De balie en de receptie bevinden zich in de recreatieruimte. Het ontvangen van gasten en/of het invullen van het inschrijf-formulier gebeurt dus in dezelfde ruimte. Voor o.a. fiets- en wandelroutes, verse eieren, het bestellen van de zondag-ochtend-broodjes en overige informatie kunt u er dagelijks terecht. Mochten wij niet ter plekker zijn dan kunt u ons bellen: 06 – 512 676 46. (Liever niet bellen voor 9.30 uur en tussen 17.00 – 18.30 uur) Gelieve het privé-gedeelte privé te laten.

Recreatieruimte

Door gasten wordt deze ruimte ook wel “De Huiskamer” genoemd. Dat vinden wij fijn, want thuisvoelen is wel heel belangrijk! Het is een fijne ruimte om even tv te kijken of te internetten en er ligt veel informatie van de omgeving. De Köller verhuurt deze zaal niet voor buurt-feesten of andere partijtjes.

Sanitair

Het sanitair is altijd te bereiken, maar van 23.00 – 07.00 uur brandt de nachtverlichting. Al sinds de oprichting van de Köller zijn onze sanitaire voorzieningen gender-neutraal, d.w.z. dat dames en heren gebruik maken van dezelfde voorzieningen. Douchemunten zijn niet nodig. Wilt u gebruik maken van de minder-validen-ruimte? Dan openen wij de deur. Dagelijks wordt er 1 of 2 keer schoongemaakt en wij zorgen voor schone vaatdoekjes. Handzeep en toiletpapier mag u thuis laten! Jonge kinderen dienen onder begeleiding gebruik te maken van de warm-waterinstallatie dit is i.v.m. de “mengkranen”.

Gezamenlijke keuken

Een compleet ingerichte keuken waar ook de strijkplank, de wasmachine en de droger staan. De koelkast en vriezer zijn vrij te gebruiken, zet wel even uw naam op uw spullen. Als u als kampeerder kiest om iets comfortabeler te koken, dan kunt u gebruik maken van deze keuken. Hier hangt de AED ook.

Thuiszorg nodig?

Wat is er heerlijker dan samen genieten van een welverdiende vakantie of een weekendje weg, zonder je druk te maken om de zorg voor één van de vakantiegangers? Bij ons wordt u gastvrij ontvangen, zowel op de camping als in de 2 rolstoelvriendelijke appartementen. De appartementen zijn geschikt voor 2-4 personen. Heeft u thuiszorg nodig? Wij regelen dit voor u, samen met Carintreggeland, Buurtzorg, TMZ of met uw eigen thuiszorginstelling. 

camping De Köller

Fietsenstalling

Ervaar het Twentse landschap en parkeer daarna uw fiets heerlijk droog in onze overdekte fietsenstalling.

EHBO

Op De Köller is een goed gevulde EHBO-koffer. Jaarlijks volgen wij de herhalingen van de EHBO.

AED

Boven de koelvries-combinatie achter de schuifdeur in de ontvangstruimte hangt de AED (Sticker hangt op de deur).

Oplaadpunten

Uitgefietst? In de fietsenstalling zijn gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobiels.

Tanken

Elektrische en hybride auto’s kunnen op de Köller bijgetankt worden! Energie van 72 zonnepanelen en 5 zonneboilers.

Melk / eieren

Op loopafstand van De Köller is het mogelijk om zelf verse melk te tappen en verse biologische eieren te halen.