(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Zoover Award Gold 2020

We zijn ontzettend blij dat we gister, in deze toch onrustige corona-tijd, onderstaande mail van Zoover ontvingen. Onze gasten waarderen De Köller met een 9,7. Wat fantastisch! Heel erg bedankt voor jullie positieve waardering, dat doet ons erg goed. We doen er ook dit seizoen weer alles aan om uw verblijf op De Köller tot een plezierige, rustgevende en onvergetelijke ervaring te maken!

“Gefeliciteerd! Jij hebt een Zoover Award Gold gewonnen!

Dit jaar hebben we geen Zoover Awards uitreiking kunnen organiseren zoals je van ons gewend bent. Daarom hebben we besloten om de gouden Zoover Awards digitaal uit te reiken aan de accommodatie-eigenaren die deze verdienen. Met jouw harde werk heb jij namelijk een Zoover Award Gold gewonnen! Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. We hopen dat je blij bent met je award. Je hebt het verdiend!

Groetjes,
Fenna van Zoover”

Related Posts