(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Beschikbaarheid op De Köller

2 mei 2020

Beste gasten,

Helaas zijn er op onze camping maar 6 kampeerplaatsen (van de 23) opengesteld. Wij vinden het heel erg dat wij veel gasten moeten teleurstellen. Heeft u al gekeken of u uw kampeer-periode kunt verzetten? Dan is er wellicht wel plek. I.v.m. de beperkte voorzieningen vragen wij om niet te reserveren voor minder dan een week.

Onze trekkershut blijft de komende tijd gesloten. Zodra deze wel weer beschikbaar is, is dat te vinden op onze reserverings-site.

Weet u dat wij 4 APPARTEMENTEN hebben?
Als het kamperen nu even niet kan, waarom komt u dan niet naar het Twentse platteland en kiest u voor deze keer voor een heerlijk appartement? Hieronder de beschikbaarheid van onze 4 APPARTEMENTEN. (Dit lijstje is bijgewerkt tot 2 mei 2020.) De appartementen verhuren wij voor minimaal een week. De prijzen staan op onze site en wordt ook aangegeven in ons reserveringssysteem. Opgemaakte bedden en alle linnengoed zit er bij inbegrepen (mits u uw eigen spullen meeneemt).

APPARTEMENT 1: • 15 juni t/m 7 juli • Vanaf 15 augustus t/m …
APPARTEMENT 2: • 9 mei t/m 6 juni • 13 juni t/m 1 juli • 10 juli t/m 25 juli • 15 augustus t/m …
APPARTEMENT 3: • Beschikbaar tot 1 juni • 16 juli t/m 31 juli • 22 augustus t/m …
APPARTEMENT 4: • Beschikbaar t/m 25 juli • 22 augustus t/m …

————————————————————————-

Corona-proof-kamperen?
Dat kan op De Köller! Vorige week zijn er door Camper TV opnames op onze camping gemaakt over ‘Corona-proof-kamperen’. (De link naar het filmpje ziet u onderaan dit bericht.) Met maar 3 bezette plaatsen kunnen onze gasten op De Köller in alle rust Corona-proof-kamperen!

I.p.v. 18 september 2020 gaan we de camping sluiten op 31 oktober 2020. De 6 verloren weken gaan we eraan plakken, mits we voor die gehele periode minimaal/maximaal 6 bezette plaatsen hebben. Voor het eerst een naseizoen kamperen: 6 voor 4. Belangstelling? BOEK NU! (Annuleren mag.)

De Köller op Camper TV: Corona-proof-kamperen op De Köller.

Graag tot ziens op De Köller!

Related Posts