(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Appartementen

Appartementen

Sinds 2011 beschikt De Köller over 2 ruime, luxe ingerichte appartementen. Vanuit appartement 1 kijkt u uit op het Twentse Landschap waar regelmatig hertjes hun rust zoeken. De eerste 10 foto’s zijn van appartement 1. De volgende 6 foto’s zijn van appartement 2. Wilt u genieten van ‘gewoon even helemaal niets’, kom dan naar De Köller in Hertme, ervaar de rust, Twentse gastvrijheid en gezelligheid!

Tijdelijk een vakantiehuisje huren?
Interesse om tijdelijk een vakantiehuis of appartement te huren in Twente vanwege verhuizing of verbouwing? Dan biedt De Köller hiervoor mogelijkheden.

Zit u momenteel tussen 2 woningen in?
Een tijdelijke woonruimte op ons erf geeft u de mogelijkheid om tussen alle drukte door heerlijk tot rust te komen.

Het huren van een vakantiehuis is mogelijk van oktober tot april. De huurprijzen verschillen per accommodatie. Huurprijzen zijn inclusief klein technisch onderhoud, exclusief gebruikskosten wasmachine en verplichte eindschoonmaak van € 50,00. Betaling is per maand vooruit. De accommodaties zijn volledig gemeubileerd. Heeft u interesse in een vakantiehuis als tijdelijke woonruimte, neem dan contact met ons op. Het huren van een vakantiehuis voor tijdelijke woonruimte gaat op basis van beschikbaarheid. Wij stellen wederzijdse kennismaking, voorafgaand aan een reservering voor langere tijd, erg op prijs. Wij bevestigen niets zónder een eind-/vertrekdatum, graag uw begrip hiervoor.