(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Appartementen

De Köller beschikt 2 ruime, luxe ingerichte appartementen. In januari 2022 hebben beide appartementen een complete facelift ondergaan. De muren en het plafond zijn van nieuwe kleuren voorzien en diverse meubels en accessoires zijn vervangen door nieuwe. Benieuwd naar het resultaat? Onderstaand een impressie met foto’s en een filmpje van zowel appartement 1 als 2.

Appartement 1

Appartement 1 is 100 m2 en voornamelijk geschikt voor toeristische bestemmingen. In de wintermaanden zijn na overleg langere verblijven mogelijk. Vanuit appartement 1 kijkt u uit op het Twentse Landschap waar regelmatig hertjes hun rust zoeken. Kijk mee in en rondom APPARTEMENT 1

Appartement 2

Appartement 2 is 70 m2 en eenvoudig ingericht voor 1 of 2 personen. Vanuit het appartement kijk u op onze rustige camping. Kijk mee in en rondom APPARTEMENT 2

Tijdelijk een vakantiehuisje huren?
Interesse om tijdelijk een vakantiehuis of appartement te huren in Twente vanwege verhuizing of verbouwing? Dan biedt De Köller hiervoor mogelijkheden.

Zit u momenteel tussen 2 woningen in?
Een tijdelijke woonruimte op ons erf geeft u de mogelijkheid om tussen alle drukte door heerlijk tot rust te komen.

Het huren van een vakantiehuis is mogelijk van oktober tot april. De huurprijzen verschillen per accommodatie. Huurprijzen zijn inclusief klein technisch onderhoud, exclusief gebruikskosten wasmachine en verplichte eindschoonmaak van € 50,00. Betaling is per maand vooruit. De accommodaties zijn volledig gemeubileerd. Heeft u interesse in een vakantiehuis als tijdelijke woonruimte, neem dan contact met ons op. Het huren van een vakantiehuis voor tijdelijke woonruimte gaat op basis van beschikbaarheid. Wij stellen wederzijdse kennismaking, voorafgaand aan een reservering voor langere tijd, erg op prijs. Wij bevestigen niets zónder een eind-/vertrekdatum, graag uw begrip hiervoor.

Wilt u genieten van ‘gewoon even helemaal niets’, kom dan naar De Köller in Hertme, ervaar de rust, Twentse gastvrijheid en gezelligheid!