(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Traveller Review Award 2020 • Booking.com

Camping De Koller

Beste Anne-Marie Lucas,

Van harte gefeliciteerd – u heeft een Traveller Review Award gewonnen! U heeft het geweldig gedaan! Alweer een jaar voorbij! Een jaar vol onvergetelijke ervaringen, en dat is bij uw gasten niet onopgemerkt gebleven. Van harte gefeliciteerd! U mag zich officieel award-winnaar van 2020 noemen.

Een Traveller Review Award is meer dan een certificaat, en uw score is meer dan een getal. De award staat voor al uw harde werk, de unieke ervaringen die u heeft geboden en de onvergetelijke reizen die u mogelijk heeft gemaakt. U maakt het verschil, iedere dag opnieuw, voor al die reizigers.

Namens iedereen bij Booking.com: dank u wel!

———————————————————

Wauw wat zijn we blij met een 8,6 als waardering van onze klanten. Iedereen die de rust & Twentse gastvrijheid op De Köller het afgelopen seizoen zo positief heeft gewaardeerd heel vriendelijk bedankt! Michel & Anne-Marie Lucas

Related Posts