(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Nieuwe Website on-line

De Köller

In november 2016 is De Köller op zoek gegaan naar iemand die mee kon helpen naar een nieuwe responsive website. De toenmalige website functioneert nog wel prima, maar je moet met de tijd mee….. Verschillende aanbiedingen uit het land ontvingen we, totdat familie ons attendeerde op een klein reclame-bedrijfje uit Albergen. Ook hier blijkt de beste reclame van mond-tot-mond te gaan! Haar site sprak ons aan en wat wij zochten hebben we in ‘Odet reclame’ gevonden. Iemand die denkt hoe wij denken en iemand die meedenkt met onze wensen en gedachten….

In 2017 hebben wij de oude site gewoon laten doorgaan en tussendoor werd er hard gewerkt aan deze nieuwe, frisse website. Teksten moesten aangepast worden en nieuwe foto’s werden gemaakt, maar ook de linken naar oa de reserverings-site, Zoover, Vekabo, Visit Twente en de ANWB moeten allemaal kloppen. Nu, december 2017, gaat dekoller.nl online. We zijn blij met oa ons nieuwe logo en al het werk wat Odette in onze site heeft gestopt.

Opmerkingen en verbeterpunten zijn er misschien en dat mag u ons dan ook laten weten! Odette, super bedankt voor je heldere kijk op dekoller.nl!!

Related Posts