(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

“De Köller” Bornse Onderneming van 2017

camping De Köller

Hoe kwam de Bornse Onderneming van het Jaar 2017 tot stand?

In september/oktober 2017 ontvingen alle ondernemers van Borne een mail dat er dit jaar weer een verkiezing zou zijn voor De Bornse Ondernemer van het Jaar 2017. Via een mail kon je elke Bornse Ondernemer voordragen. Je mocht jezelf voordragen maar De Köller werd voorgedragen door een paar gasten, waarvoor nog hartelijke dank! Er waren ruim 50 voorgedragen ondernemingen. Van die 50 voorgedragen ondernemingen werden er 9 genomineerd.

Op vrijdag 27 oktober werden deze 9 bedrijven gefeliciteerd met de nominatie en uitgenodigd voor de feestelijke avond op 21 november. Heel spannend want op die avond zou bekend worden welke 3 finalisten er zouden zijn.

Op maandag 13 november kwam de voorzitter van de vakjury bij ons op bezoek en we hadden een gesprek over oa: Waar stond De Köller 3 jaar geleden en waar wil De Köller over 3 jaar staan? Hoe maatschappelijk verantwoord is De Köller aan het ondernemen? Waarom moet De Köller de Bornse Onderneming van het Jaar 2017 worden?

Tussendoor ontvingen we op 15 november een telefoontje van onze dorpsmanager met de vraag of wij gebruik wilden maken van de uitnodiging voor het ondernemersontbijt in het gemeentehuis op vrijdag 17 november. 17 november was de Dag van de Ondernemer. Toepasselijker kon het haast niet. Dit was een hele fraaie ochtend en een heerlijk ontbijt met alle andere genomineerden. We leerden elkaar kennen en het was een SAMEN-gevoel, bedankt nog! Die bovenstaande vragen zijn bij de andere bedrijven ook allemaal gesteld en aan de hand hiervan maakte de vakjury op de feestavond bekend dat De Zuivelhoeve, De Köller en Dorset in de finale zaten…..! De 6 andere bedrijven die overbleven zijn: De Zwanenhof, Dutch Shape, Kish.nl, Maris Infra, Team Nijhuis en Step One.

De 3 finalisten moesten om de beurt op het midden-podium zich zelf presenteren en de vragen uit de feest-zaal beantwoorden. Daarna kreeg iedereen uit de zaal een stembrief en uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt door de presentator, RTL-weerman Dennis Wilt en onze burgemeester Rob Welten. Prachtige bedrijven heeft Borne en dat De Köller hier won was een komplete verrassing voor onszelf. Uiteraard zijn wij super-blij en trots met deze nieuwe titel en zullen best wel moeten wennen aan die titel, maar daar hebben we een jaar de tijd voor.

Hoe gaat De Köller dit vieren? Begin december vieren we dit met ons gezin, om lekker uit eten te gaan. In maart 2018 gaan we dit vieren met iedereen die ons helpt, ons camping-echtpaar, de hulp-pubers uit de buurt en de familie en eigen kinderen. Medio 2018 zullen onze zorgappartementen klaar zijn en tegen die tijd organiseren wij een opening / openhuis, waarbij wij familie, vrienden, buren, kennisen, collega’s en partners uitnodigen. Hierbij zullen ook onze ‘ere-gasten’ aanwezig zijn. Wie dit zijn blijft nog even geheim! De datum van de opening zal nog bekend gemaakt worden.

Foto’s en filmpjes van de feestelijke avond zijn te vinden op de facebookpagina van de Köller.

Related Posts