Wij heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf. Graag even aandacht voor de volgende punten:

Huisregels en voorwaarden

Wij helpen u graag met de caravan op of van de plaats, wij zijn zuinig op ons gras. Het is jammer dat er onnodig slippen in het gras achterblijven daarom hebben we voor campers camperplaatsen.

De camping is auto-vrij: nadat u geïnstalleerd bent gaat de auto naar de parkeerplaats. Zou de de parkeerplaats bij de rood-witte paal vrij kunnen houden voor aankomende campers?

Kampeermiddel wordt geplaatst met de “deur” naar het veld.

Een kampeerplaats biedt ruimte aan een caravan met voortent óf luifel.

Op ons gras is plastic en anti-worteldoek niet toegestaan, party-tenten ook niet.

De sanitaire voorzieningen zijn dag en nacht bereikbaar. Kleine kinderen onder begeleiding ivm de mengkranen.

Gebruik van wasmachine en droger is tegen betaling.

De recreatieruimte is overdag en ‘s avonds vrij toegankelijk. ‘s Nachts is deze ruimte in noodgevallen bereikbaar via de toiletruimte.

Het op de accommodatie aanwezige spel- en speelmateriaal mag vrij gebruikt worden, maar dient weer “ongeschonden” te worden teruggeplaatst.

Het campingterrein ligt tussen weilanden, die niet beschikbaar zijn voor gasten en/of huisdieren. Bovendien wijzen wij u erop dat de weilanden zijn afgezet met “schrikdraad”.

Huisdier mee….poepschep mee! Ook dank namens onze buren! Niet meer dan 2 huisdieren, en …aangelijnd! (pas op dat uw hond niet tegen onze bosjes plast). Op de receptie kunt u poepzakjes ophalen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van goederen of voor het oplopen van letsel gedurende uw verblijf.

Afval scheiden wij k(L)eurig: Afvalscheiding is bij het chemisch toilet, achter het witte hek. Groen afval in de groene otto. Glas in de rode glasbak of zelf meenemen. Kapot glas graag verpakken. Plastic in een gesloten zakje bij plastic, in de oranje container. Papier in de blauwe container. Restafval in afgesloten vuilniszak in de grijze otto of in de grote groene container. Afvalwater graag storten in de afvoerputjes en ivm ongedierte niet in de bosjes. Grof vuil (tenttapijt, stoelen, parasols etc.) nemen wij niet in.

Receptie: Meestal elke dag van 10.00 tot 14.00 uur en van 18.30 – 20.00 uur. Voor dringende zaken: druk op de buitenbel of bel: 06 51267646 (s’nachts: 074 2661786, maar liever niet tot 9.30 uur en van 17.30 – 18.30 uur. Gelieve privé privé laten)

Bezoek melden svp. Uw bezoek is op de Köller te gast. Wij hanteren hiervoor het bezoekerstarief.

Verder hanteren wij voor de camping, de trekkershut en de boerderij-appartementen de algemene voorwaarden van Vekabo, lees hier de voorwaarden of vraag er naar bij de receptie.

Verder hanteren wij voor de camping, de trekkershut en de boerderij-appartementen de algemene voorwaarden van Vekabo, lees hier de voorwaarden of vraag er naar bij de receptie.