(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

Het corona-virus en uw verblijf op De Köller.

Camping De Koller

27 maart 2020

UPDATE-2 • AFRIKA FESTIVAL gaat helaas niet door, boekingen verzet naar 2021.
Heeft u gereserveerd op De Koller tijdens het Afrika Festival in Hertme en vragen over uw boeking of betaling?
Wij verzetten alle boekingen naar 2021 en hiervan ontvangt u heel binnenkort de bevestiging per mail. Uiteraard ontmoeten wij u, in goede gezondheid, liever eerder op De Köller!

UPDATE-1 • Noodverordening van de voorzitter van de Veiligheidsregio Twente houdende voorschriften ter voorkoming van verder verspreiding van het coronavirus/COVID-19. (Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Twente 26 maart 2020.)

NOODVERORDENING • Lees meer in artikel 2.6.

———————————————————————-

26 maart 2020

UPDATE • Op De Köller zijn we bezig met het opengaan op 17 april.

Hoe moeilijk en dubbel het ook is, maar wij gingen altijd al voor hygiëne en dat gaan we straks nog meer doen. Later meer…! (De gasten van 20 jaar geleden weten dat wij oa altijd schone doekjes bij de afwasplaatsen hebben liggen…, zo begon mijn schoonmoeder 20 jaar geleden al!)

Zoals we al eerder melden gaan we voor een maximaal aantal gasten, zodat het voor iedereen te doen is. Wij hanteren sowieso ‘maximaal 2 gasten per kampeerplaats’! Gasten worden alleen toegelaten na een reservering, dus kom asjeblieft niet op de bonnefooi. Het schoonmaken gebeurt niet 1x per dag, maar wij staan vaker per dag klaar. Geef de schoonmaakster de tijd om het goed te doen! Daarbij vragen wij onze gasten o.a. de schoonmaakdoekjes voor en na gebruik van de sanitaire voorzieningen te gebruiken. (Misschien zetten wij namen op de deuren, voor wie welke toilet of douche is en andere optie van onze kant is dat we een extra toiletwagen erbij zetten…!)

———————————————————————-

25 maart 2020

UPDATE • Voor het hele kampeerseizoen zou De Köller blij zijn met een halfvolle bezetting, puur omdat De Köller zijn mooie plek juist wil delen met gasten die ook voor de rust gaan!

Wat onze 4 appartementen betreft: Gisteren werden we nog gebeld door een Borns echtpaar. Zij wilden samen met hun hond voor 2 maanden ‘in quarantaine’ i.v.m. overbrugging tussen 2 huizen in. Dat zou een hele mooie oplossing kunnen zijn. Op De Köller zijn aangelijnde honden best welkom, maar niet in de accommodaties. Helaas dus.

Uiteraard is er momenteel beschikbaarheid in onze mooie appartementen. Bent u gezond en bent u het thuiszitten ‘zat’? Informeer eens naar een weekje op De Köller. Bezoek van gasten ontvangen we nu niet.
Elk jaar, begin juli, midden in ons kampeer-seizoen, ontvangen wij vele gasten door het afrika-festival. Wij hebben nog nergens gehoord of dit wel of niet doorgaat.

———————————————————————-

24 maart 2020

UPDATE • Gevolgen voor verblijf op De Koller n.a.v. de aangescherpte maatregelen m.b.t. coronavirus.

Op 23 maart heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen omtrent de aanpak van het coronavirus. Binnen deze maatregelen is het voor De Köller wel mogelijk om de camping op 17/4 te openen met verscherpte maatregelen. De appartementen zijn gewoon open, maar ook daarvoor hebben wij de nodige maatregelen genomen. De Köller ontvangt u niet met een kopje koffie en de recreatie-ruimte blijft op slot. Er zullen schoonmaakdoekjes liggen en het sanitair zal nog vaker schoongemaakt worden. (Houd het zelf ook netjes bij s.v.p.)

• • • • •

En dan komt bij ons de volgende vraag via Whatsapp binnen….

“Hoi zijn jullie dit weekend open? Wij willen graag 1 of 2 nachtjes staan om mijn moeder (84) te bezoeken door de ramen. Wij hebben een camper en alleen stroom nodig, hoeven niet in het toiletblok ofzo. We kunnen hem zelf met water hier thuis vullen. Ik weet niet wat de richtlijnen zijn voor campings, afgelopen weekend stonden we in winterswijk met 3 campers heel ver uit elkaar…”

• • • • •

Camperaars die helemaal zelfvoorzienend zijn mogen vanaf heden komen kamperen. Reserveren s.v.p. telefonisch of via de app. (Onze sanitaire voorzieningen blijven tot minstens 17/4 gesloten.) Wat het aantal van 23 kampeerplaatsen betreft: Op De Köller is echt ruimte genoeg, maar bij 15 volle plaatsen vinden we het genoeg. En nog iets: Helaas, bezoek van Köller-gasten is de komende tijd niet welkom. Nog vragen over uw boeking? Zie het allereerste bericht van 19 maart.

———————————————————————-

23 maart 2020

UPDATE • Coronavirus en uw verblijf op De Köller.

Met pijn in ons hart hebben wij vandaag de eerste gasten afgezegd. Op zijn vroegst gaat De Köller vrijdag 17 april open. Vragen over uw boeking? Zie informatie hieronder.

———————————————————————-

19 maart 2020

In overeenstemming met de maatregelen van de overheid en het RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft De Köller in Hertme de volgende maatregelen genomen:

• Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
• Köller-medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
• De Köller heeft extra hygiëne-instructies gegeven en extra hygiëne maatregelen genomen rondom de schoonmaak.
• Blijf bij verkoudheidsklachten svp thuis!

De Köller houdt de situatie omtrent het virus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. De appartementen zijn het gehele jaar geopend. De camping gaat 1 april 2020 weer open onder de reeds opgestelde gezondheidsnormen. Onze excuses voor enig ongemak.

Heeft u vragen omtrent uw boeking/betaling?
Indien de situatie het niet toelaat om te kamperen begrijpen wij dat u liever thuis blijft. Uw verblijf op De Köller mag u (indien beschikbaar) gratis verzetten naar een andere periode, maar wel voor 18 september 2020. Wilt u uw appartement annuleren? Dan mag u dit gratis verzetten (indien beschikbaar) tot 31 december 2020.

Wat betreft het afrika-festival-weekend:
Wij gaan er vanuit dat het festival doorgaat, maar houd hun site in de gaten s.v.p. Heeft u op De Köller een kampeerplek geboekt en blijft u toch liever thuis? Dan verzetten wij uw kampeer-periode graag naar een andere, gunstige periode, maar wel voor 1 juni 2021.

Neem gerust contact met ons op om uw reservering om te boeken, dan kijken we wanneer er beschikbaarheid is!

Familie Lucas