Zorg-appartementen

Zorg-appartementen

De bouw van de 2 zorg-appartementen loopt volgens planning en we zien er erg naar uit om onze eerste gasten een goed onderkomen te geven en daarmee een fantastische vakantie te bezorgen. De doelgroep waarvoor De Köller haar zorgappartementen bouwt zijn echtparen waarvan de één thuiszorg nodig heeft en de ander mantelzorger is. Ook zijn de appartementen zeer geschikt voor mensen die hun hulpbehoevende familielid willen meenemen op vakantie. Mensen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen en eigenlijk nog wel graag weg willen kunnen uiteraard ook in één van onze zorgappartementen verblijven.

En als u thuiszorg nodig heeft regelen wij dit voor u, samen met Carintreggeland, Buurtzorg, TMZ, Beter thuis wonen of uw eigen thuiszorginstelling.

Reserveren zorg-appartementen

Vanaf vrijdag 13 juli 2018 is het mogelijk om een vakantie-week te reserveren in onze nieuwste zorg-appartementen met prachtig uitzicht over de weilanden. Bent u of wilt u op pad met een rolstoelgebruiker, een mindervalide, een dementerende oudere? Dan bent u van harte welkom voor een vakantie-week op De Köller! Geen zorgen maken over uw zorg: Uw thuiszorg zou kunnen zorgen voor een overdracht, zodat een thuiszorg-instelling ook op uw vakantie een deel van de zorg op zich kan nemen! Kent u een familielid, vriend of kennis die met zijn of haar mantelzorger een vakantie-week verdient? Geef deze informatie dan gerust aan hun door!

Gasten gezocht voor onze zorg-appartementen

Half juni 2018 zullen onze 2 nieuwe, moderne, landelijke, ruime, schone, rolstoelvriendelijke zorg-appartementen gereed zijn. Deze worden in de week na 20 juni “getest” door onze ere-gasten, 2 echtparen die al 19 jaar bij ons vakantie vieren vanaf het eerste uur. Vanaf donderdag 28 juni zijn de 2 appartementen 2 weken beschikbaar voor 2 t/m 4 personen. Kom en ervaar de gastvijheid op onze camping, midden in het Twentse groen!

WIJ ZOEKEN GASTEN DIE:
• 2 weken op De Köller blijven, aankomst 28 juni en vertrek op 11 juli.
• Van muziek houden: én Metropool Open Air (Golden Earring) bezoeken én het Afrika-festival!
• Ivm een beperking anders niet snel zouden gaan…
• Misschien thuiszorg nodig zullen hebben.

WAT BIEDEN WIJ:
• Een prachtig nieuw appartement, rustige omgeving met 2 bijzondere evenementen op loopafstand in het Openluchttheater Hertme.
• Extra hulp door De Köller (bijvoorbeeld het duwen van de rolstoel naar het openluchttheater)
• Koffie met Twentse krentenwegge bij aankomst.
• 1 liter verse melk van Melktap Weleveld

Helemaal leuk natuurlijk: De tweede week is voor de helft van de prijs en wij rekenen geen 4 maar 2 personen! Ps: Wij hebben een Twentse krentenwegge voor jou als jij ons helpt aan deze gasten. Bel, mail of app ons bij vragen, wij staan je zsm te woord!

Beschikbaarheid van vrijdag t/m vrijdag

Vr. 29/6 • Vr. 6/7 (Tijdens het Afrika-Festival-Hertme!) • Vr. 13/7 • Vr. 20/7 • Vr. 27/7 • Vr. 3/8 • Vr. 10/8 • Vr. 17/8 (5 dagen) • Vr. 28/7 (10 dagen) • Vr. 7/9 • Vr. 14/9 • Vr. 21/9 (10 dagen)

GRATIS KAMPEERPLAATS VOOR DE MANTELZORGER!
Kampeert en mantelzorgt u graag? Bij De Koller bent u zeer welkom van dit is een plaats waar het samen gaat! Omdat we onze nieuwe zorgappartemen in juni openen hebben we voor heel 2018 een kampeer-week-aanbieding.

Bovenstaande data hebben wij beschikbaarheid in een NIEUW appartement. Een gratis kampeerplaats voor de mantelzorger is inbegrepen. Hoe leuk is dat! Kent of bent u degene wie deze combinatie kan maken, reserveer dan snel. (Bovenstaande beschikbaarheid kan ieder moment dus veranderen.) Deze aanbieding geldt voor het hele kampeerseizoen 2018, dus tot 1 oktober!

Horen wij dat onze gasten door ú bij ons komen, dan hebben wij een Twentse krentenwegge voor u…! Dus geef het door s.v.p. Als gast ontvangt u bij aankomst oa: Koffie met Twentse krentenwegge, uitgebreide informatie over van alles uit de omgeving en tegoedbonnen voor oa 1 liter verse melk van Melktap Weleveld en 1 doosje verse eieren van Erve Daggel en een fietstochtje op een Duofiets!

DE PRIJS VOOR 2 PERSONEN VOOR 1 WEEK IN 2018 = (€510,00) €500,00.
Opgemaakte bedden, handdoeken en schoonmaakkosten zijn hierbij inbegrepen. (Voor extra personen/logees is er in de appartementen of op de camping ook ruimte!) Vanaf 1 oktober zijn de appartementen ook voor kortere of langere periodes beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Wat is Leader?

LEADER is een onderdeel van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Hierin gaat het om de vernieuwing van het platteland en om het werken ‘van onderop’. Een groep betrokken mensen in Zuidwest Twente, de Lokale Actie Groep (LAG), heeft daarvoor een Lokale Ontwikkelingsstrategie opgesteld. Iedereen met een projectidee dat aansluit bij die strategie kan bij de LAG terecht voor ondersteuning bij de ontwikkeling van het idee, voor meedenken, contacten leggen en/of een financiële bijdrage. De financiële bijdrage komt van de Europese Unie, de provincie Overijssel en van gemeenten en/of waterschappen. De LEADER-periode loopt van 2016 tot en met 2020, dat is het laatste jaar dat er aanvragen kunnen worden ingediend (bij voldoende budget).