Even voorstellen

Familie LucasWij zijn Michel (’70), Anne-Marie (’71) en zoons Lennard(’98), Joep(’99) en Maarten (’02). Trots zijn wij dat we de camping mochten overnemen van Michels ouders. Zij hebben het zo mooi opgezet, graag gaan wij in hun sporen door.

Michel is geboren en getogen op dit stuk grond. De vader van zijn opa begon hier heel vroeger een boerderij, het is hier dus echt een plek van generatie tot generatie. Michel werkt vanaf 1996 bij zijn eerste baas: Göritzlehner in Hengelo. Hij verkoopt daar vrachtwagens van het merk MAN. In zijn vrije tijd is hij graag op het erf bezig met allerlei klussen, samen met onze jongens. Ook begeleidt hij de Werkgroep Jeugd van Hertme en is hij leider van een jeugd-klootschietteam.

Anne-Marie werkte van 1991 tot 2011 bij de GGD als doktersassistente van de schoolarts, vanaf mei 2011 werkt ze alleen op de camping en thuis. Ze geniet er ook echt van om deze mooie plek met zovelen te mogen delen! In de wintermaanden volgt ze de EHBO-herhalingen, doet ze de boekhouding en de website. In 2011 stond de Köller voor het eerst op kampeerbeurzen. De stand wordt dan bemand door Anne-Marie, inclusief Twentse Krentenwegge!

We hebben drie jongens, Lennard is onze techneut, hij is het liefst de hele dag in de schuur aan het klussen. Joep drumt bij de muziekvereniging en zit op klootschieten, hij deed in 2011 mee aan de passiespelen! Maarten maait al sinds zijn 5e ons mooie gras, een echt boertje, hij geniet ook enorm van zijn zondagochtend klootschieten en had ook een rol bij de passiespelen.

Dan is er nog onze brave Luca, Cairnterriër van december 2004. Ze vindt het geweldig hier op het erf, maar is sinds winter 11/12 getraind dat ze in een cirkel van 30 meter om ons huis blijft lopen. Ze loopt achter een “onzichtbaar” hek.

Met vriendelijke groeten,

Familie Lucas