(+31) 074 26 61 786 • (+31) 06 51 26 76 46 Ma. t/m vr. 9:00-21:00 uur | Zat. 9:00-16:00 uur Kerkweg 5 • 7626 LP Hertme

VISITBORNE

Camping De Koller

De vernieuwde VVV-website (www.visitborne.nl) gaat eind april on-line. Ook het Toeristenplein op BorneBoeit mogen we zeker niet vergeten! Hier gaan we zeer binnenkort meer invulling aan geven. Hou het in de gaten!

Op donderdag 5 april 2018 heeft de Stichting Beleef Boeiend Borne het nieuwe toeristische seizoen geopend. Te gast bij Bernadet Wieffer en haar team van ‘De Ster’ waren de vrijetijds-ondernemers, diverse organisaties, vertegenwoordigers van o.a. Gemeente Borne, Kulturhus en BBO. Quirine ter Haar, merkleider Twente Marketing van MarketingOost, gaf op deze avond een verhelderende presentatie over de campagne ‘Tijd zat in Twente’.

Namens VisitBorne: Herman Euverman, voorzitter Stg. Beleef Boeiend Borne • Renée Seuren, coördinator Toeristisch Borne.

Contactgegevens Renée Seuren: mobiel: 06 – 23 24 83 78 • mail: renee.seuren@kulturhusborne.nl.
Contactgegevens VisitBorne: www.visitborne.nl (in ontwikkeling) • Facebook VISITBORNE • instagram: @visitborne | Liken en delen stellen wij erg op prijs!